Home
 Nieuws
 
Online bestellen
Contact
 
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
Tussendoortjes
Supplementen
Maaltijdplan
 
Aankomen
Sportvoeding
 
Uw BMI bepalen
Recepten
 
 Lichaamsverzorging
Gezichtsverzorging
Skin Activator
Haarverzorging
 
Thuiswerken
Generation H
Over Herbalife
 
Privacy
Disclaimer
HERBALIFE INTERNATIONAL

 

Miljoenen klanten en meer dan 30 jaar internationaal succes

Mark Hughes wijdde zijn leven aan een ambitieus doel: hij wilde de beste en meest geavanceerde producten voor inwendige en uitwendige voeding op de wereldmarkt brengen. Een gevolg van zijn geweldige inzet is dat miljoenen mensen op een veilige en doeltreffende manier hun lichaamsgewicht onder controle hebben gekregen. Bovendien verbeterden zij hun levensstijl met behulp van de Herbalife producten ingrijpend.

Het begon tragisch. De moeder van Mark Hughes, de stichter van Herbalife, raakte verslaafd aan de haar voorgeschreven vermageringspillen en stierf aan een per ongeluk ingenomen overdosis.
Hoewel Mark pas 18 jaar was, besloot hij een manier te vinden om mensen veilig en effectief hun gewicht te laten beheersen door middel van goede voeding. Na uitgebreide onderzoeken en productontwikkeling lanceerde Mark in februari 1980 Herbalife.

 

De ontwikkeling van producten voor specifieke toepassingen heeft Herbalife tot ťťn van de marktleiders op het gebied van de voedingstechnologie gemaakt.
Een goede conditie (en een goed figuur) zijn afhankelijk van een goede voeding. De gezondheids-deskundigen erkennen dit wel, maar benadrukken het toch te weinig. Ze leggen het accent op het bestrijden van datgene wat gevolgen van de moderne levensstijl. Herbalife heeft gebruik gemaakt van de rijke plantenhistorie, met als doel vast te stellen welke ingrediŽnten de toekomst van onze voeding kunnen helpen te bepalen.

 

De wetenschap achter het succes   

Om van Herbalife het grootste voedingsbedrijf ter wereld te maken, breiden we onze adviesraad uit met wereldwijd toonaangevende experts op het gebied van voeding en gezondheid. Zij geven lessen en trainingen over de principes van voeding, lichamelijke beweging en gezonde levensstijlen waarbij de focus ligt op ‘voeding’. Voorzitter van de NAB is professor David Heber, Ph.D. en de activiteiten worden geleid door Luigi Gratton, M.P.H., Vice President Education. Steve Henig, Ph.D. is Chief Scientific Officer en heeft als verantwoordelijkheid het productonderzoek en ontwikkelingen. Nobelprijs winnaar Louis Ignarro, Ph.D. is lid van de Herbalife’s Scientific Advisory Board, die Herbalife adviseert over ontwikkelingen in de voedingswetenschap.

De NAB bevat acht experts uit Europa. Dit zijn Dr. Ralph Rogers uit het Verenigd Koninkrijk, Professor Dr. Ali Kocailik uit Turkije, Dr. Marion Flechtner-Mors uit Duitsland, Professor LŠzlů Halmy uit Hongarije, Professor Dr. Alla Pogozheva uit Rusland, JuliŠn Ńlvarez GarcŪa uit Spanje,  Professor Jean de La Tullaye uit Frankrijk en Professor Dr. Nikolaos Sitaras uit Griekenland.

Het Mark Hughes Cellular & Molecular Nutrition Laboratory    

Werd gesticht aan het UCLA Center for Human Nutrition dankzij een royale schenking van Herbalife. Het is zijn opdracht om de voedingsleer op een hoger plan te brengen door middel van de meest vooruitstrevende onderzoeks- en ontwikkelingsmethoden. Dit zal erin resulteren dat het
laboratorium voorloper zal zijn bij de ontwikkeling van nieuwe normen op het gebied van voeding en de toepassing van kruiden.
Ter ondersteuning van Herbalife’s tomeloze inzet om de allerbeste producten te ontwikkelen van de welzijnssector, nemen wij het voortouw in de wetenschappelijke en voedingskundige vooruitgang. Herbalife kan terugvallen op de gecombineerde kracht van enerzijds onze nieuwe Wetenschappelijke Adviesraad (SAB) en anderzijds het Mark Hughes Cellular & Molecular Nutrition Laboratory.

Natuur en wetenschap in balans    

Herbalife heeft met behulp van natuurlijke substanties en de wonderen van de wetenschap
essentiŽle voedingssupplementen weten te creŽren. Het zijn dagelijks te gebruiken supplementen die een rijkdom aan nutriŽnten bieden, en een welkome aanvulling op ieders levensstijl.

Plantaardige ingrediŽnten     

 

De grondstoffen voor de Herbalife kwaliteitsproducten komen van alle werelddelen.

 

Veilig en doeltreffend

Er worden voortdurend onderzoek en productontwikkeling gedaan om de producten aan de laatste wetenschappelijke inzichten op voedingsgebied aan te passen.

30 dagen ‘niet tevreden geld terug’-garantie

Klanttevredenheid is bij Herbalife van het allerhoogste belang. Herbalife biedt daarom
voor ieder product een 30 dagen ‘niet tevreden geld terug’-garantie en dat zonder discussie
door uw Onafhankelijke Herbalife Distributeur.

De toekomst  

Herbalife is in 2010 al in 74 landen aanwezig en blijft uitbreiden. De doelstelling van de onderneming is hoogwaardige voedingssupplementen te bieden aan iedereen die op zoek is naar een betere lifestyle en meer welzijn. Herbalife draagt bij aan een goede voeding.

New York Stock Exchange      

Herbalife, met haar hoofdkantoor in Los Angeles, CaliforniŽ (USA) is momenteel actief in 74 landen en kent een wereldwijde omzet van bijna $ 3,6 miljard. In Europa is Herbalife ťťn van de snelst groeiende ondernemingen met een omzet van circa $ 1 miljard. Het bedrijf staat officieel genoteerd op de New York Stock Exchange.

Michael O. Johnson
 
Michael O. Johnson is sinds 3 April 2003 bij Herbalife na 17 jaar te hebben gewerkt voor Walt Disney Corporation waar hij in zijn laatste periode actief was als president van Walt Disney International. Als fanatiek triatleet is Michael vol passie over voeding en welzijn en heeft een visie voor de ontwikkeling om Herbalife verder te positioneren als een wereldklasse merk.

 

Onze filosofie: voeden op cellulair niveau 

 

Uw lichaam staat bloot aan enorme bedreigingen door milieuverontreiniging, stress en verkeerde eetgewoonten. Zelfs als u denkt alles te doen om het goed aan te pakken – proberen beter te eten, de nodige beweging te nemen en te rusten – toch voelt u zich waarschijnlijk nog altijd sloom, afgemat en energieloos.

Wat doet u dan toch fout?
Herbalife zette haar team vooraanstaande geleerden en voedingsexperts voor de opdracht een productlijn te ontwikkelen die gezond eten bevordert en zorgt dat de voeding wordt opgenomen op cellulair niveau.

 

Onze deskundigen hebben onomstotelijk vastgesteld dat er geen enkele manier is om uw streefgewicht te behouden of uw welzijn te verbeteren zonder dat u uw cellen op de juiste wijze van voedsel voorziet. Optimaal welzijn kan pas tot stand komen als u uw cellen goed voedt; pas dan komen de stofwisseling, de groei, het herstel, de ontgifting en vernieuwing van de cel op gang. Met een wetenschappelijk uitgebalanceerde combinatie van eiwitten, koolhydraten,
vetten, vitaminen, mineralen en enzymen, heeft Herbalife de betrouwbare basis gelegd voor gewichtsbeheersing en een hoger welzijn. Door kruiden van de beste kwaliteit en de meest zuivere grondstoffen te gebruiken, is het mogelijk vitaler en energieker te worden.

 

Vereniging directe Verkoop 

 

Als lid van de Vereniging directe Verkoop (VDV) hanteert Herbalife Netherlands BV niet alleen haar eigen ethische code maar ook de VDV gedragscode.


 

 

 

 

 

© Copyright 2010 - 2011 Lease on Life  |  Alle rechten voorbehouden  | Powered by Herbal Webdesign

Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.